Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Bygg

Här hittar du glaspartier i olika säsonger, tak, glasräcken och komposittrall till uteplatsen, uterummet eller andra byggnader. Läs vår inredningsblogg och våra artiklar och inspireras till att inreda din utemiljö.

Svarta glaspartier

Glaspartier

Här kan du se alla våra glaspartier.

Till produkter
Glaspartier i ett uterum.

Upp till 25% rabatt på glaspartier

Just nu får du 10-25% rabatt på våra glaspartier när du köper partier för minst 3.000:-

Glastak i ett uterum.

Upp till 20% rabatt på tak

Nu får du upp till 20% rabatt på tak när du köper tak för minst 5.000:-.

Ett rött uterum med sadeltak.

Utförsäljning - 30% rabatt!

Utförsäljning på glaspartier i natureloxerat med 30% rabatt. Finns glaspartier i säsong Sommar och Vår-Höst. Skynda att fynda!

Inspiration för din uteplats

Uteplats med många gröna växter en solig sommardag.

En vacker uteplats

Att jag älskar trädgård och uteliv har nog inte riktigt gått någon förbi av er som följer mig på bloggen och instagram. Men även om jag gärna spenderar många timmar i trädgårdslanden med att rensa...

Dags att flytta ut!

Nu känner man hur ljuset börjar komma tillbaks, trädgården börjar vakna till liv, och så även längtan över att få sitta ute! Dags att flytta ut i uterummet - här delar Hanna med sig av några bra...

Hannas inredning

Hanna arbetar som butikskoordinator och säljare på Willab Garden, där hennes huvudsakliga uppgift är att se till att Willab Garden har inspirerande och fina butiker.


Planeringsverktyg

Designa ditt glasparti, plåttak eller glasräcke i våra planeringsverktyg.

Till planeringsverktyg

Bygg uterum och uteplats med Willab Garden

Söker du efter delar till uterum, uteplats eller glaspartier? För dig som föredrar att bygga själv erbjuder Willab Garden komponenter så att du kan bygga ditt helt egna uterum eller skapa din egen mysiga uteplats.  

Limsträstommar och tak

Här hittar du limträstommar till uterum, alla våra glaspartier i olika säsonger samt tak till uterum, uteplatser och andra byggnader. Willab Garden erbjuder plåttak, starka tak i kanalplast och vackra glastak.

Fasadpartier och skjutdörrar

För dig som vill öppna upp med en glasvägg i ditt befintliga hus har vi även vinterisolerade fasadpartier i hög kvalitet. Välj mellan fasta glasväggar eller öppningsbara skjutdörrar. Du väljer själv dina mått och fasadpartierna tillverkas alltid på beställning av Willab Gardens egen fabrik i Sverige. Du konfigurerar det enkelt i vårt digitala verktyg för att köpa glaspartier – Glaspartiguiden.

Komposittrall och altanräcken

Om du vill lägga ett trädäck med komposittrall rekommenderar vi vår högkvalitativa komposittrall Ultrashield® som är belagd med ett skyddande lager, extra beständigt mot fläckar. Rama in uteplatsen med ett altanräcke. Willab Garden har flera typer av glasräcken av god kvalitet och till bra priser.  I vårt planeringsverktyg för glasräcken kan du enkelt designa och köpa ditt unika glasräcke.

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet idag 10:00 - 18:00

Båstad

Öppet idag 10:00 - 18:00

Munkedal

Öppet idag 10:00 - 18:00

Restaurang Gardeners

Öppet idag 10:00 - 16:00 (lunch 11:30-14:30)

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.
Trygg E-handel
Klarna
AAA Högsta kreditvärdighet