Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Bygg

Här hittar du glaspartier i olika säsonger, tak, glasräcken och komposittrall till uteplatsen, uterummet eller andra byggnader. Läs vår inredningsblogg och våra artiklar och inspireras till att inreda din utemiljö.


Glaspartier

Här kan du se alla våra glaspartier.

Till produkter
Uterumspartier för alla säsonger.

Kampanj!

Uterumspartier för alla säsonger. Upp till 10% rabatt på uterumspartier!

Sänkta priser på alla våra tak - just nu 5% rabatt!

Kampanj!

Sänkta priser på alla våra tak - just nu får du 5% rabatt!

5% rabatt på komposittrall och LED-belysning.

Kampanj!

5% rabatt på komposittrall och LED-belysning.

5% rabatt på glasräcken.

Kampanj!

5% rabatt på glasräcken.

Inspiration för din uteplats

En vacker uteplats

Att jag älskar trädgård och uteliv har nog inte riktigt gått någon förbi av er som följer mig på bloggen och instagram. Men även om jag gärna spenderar många timmar i trädgårdslanden med att rensa...

Dags att flytta ut!

Äntligen är mars månad här och det är verkligen nu som våren börjar för mig på allvar! Nu känner man hur ljuset börjar komma tillbaks, trädgården börjar sakta, sakta vakna till liv, och så även...

Hannas inredning

Hanna arbetar som butikskoordinator och säljare på Willab Garden, där hennes huvudsakliga uppgift är att se till att Willab Garden har inspirerande och fina butiker.


Planeringsverktyg

Designa ditt glasparti, plåttak eller glasräcke i våra planeringsverktyg.

Till planeringsverktyg

Bygg ditt uterum eller uteplats

Söker du efter delar till uterum, uteplats eller glaspartier? För dig som föredrar att bygga själv erbjuder Willab Garden komponenter så att du kan bygga ditt helt egna uterum eller skapa din egen mysiga uteplats.  

Här hittar du limträstommar till uterum, alla våra glaspartier i olika säsonger samt tak till uterum, uteplatser och andra byggnader.

För dig som vill öppna upp med en glasvägg i ditt befintliga hus har vi även vinterisolerade fasadpartier i hög kvalitet. Välj mellan fasta glasväggar eller öppningsbara skjutdörrar. Du väljer själv dina mått och fasadpartierna tillverkas alltid på beställning av Willab Gardens egen fabrik i Sverige. Du konfigurerar det enkelt i vårt digitala verktyg för att köpa glaspartier – Glaspartiguiden.

Om du vill lägga ett trädäck med komposittrall rekommenderar vi vår högkvalitativa komposittrall Ultrashield® som är belagd med ett skyddande lager, extra beständigt mot fläckar. Rama in uteplatsen med ett glasräcke. Willab Garden har flera typer av glasräcken av god kvalitet och till bra priser.  I vårt planeringsverktyg för glasräcken kan du enkelt designa och köpa ditt unika glasräcke.

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Stängt idag

Båstad

Stängt idag

Munkedal

Stängt idag

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog 2021!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.