Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Utemöbler

För Willab Garden är trädgården inte bara en plats, det är en levande dröm. I vår ständiga strävan efter att skapa trivsamma uterum och växthus, har vi nu tagit ett stort steg framåt - vi presenterar stolt ett helt sortiment av utemöbler - Garden Living by Willab Garden.


Årets nyhet, utemöbler!

Vi har noggrant valt ut ett sortiment med hög kvalitetskänsla, till attraktiva priser. Tillsammans med våra uterum och växthus kan du nu skapa härliga miljöer för ditt trädgårdsliv.

Se alla våra utemöbler
Fern soffgrupp utemöbler från Willab Garden

Garden Living

Alla våra nya utemöbler är helt anpassade för användning i våra uterum och växthus. Väderbeständiga klädslar med slitstarka dynor och FSC-märkta trädetaljer är självklarheter, oavsett ditt möbelval. Läs mer om hur du tar hand om dina utemöbler.

Skötselråd

Skapa din dröm-altan med våra nya utemöbler!

Välkommen till ett paradis av stil och komfort där din altan, växthus eller uterum förvandlas till en oas av avkoppling och skönhet. Våra högkvalitativa utemöbler är designade för att förena funktionalitet med elegans och levereras fraktfritt hem till dig – så att du kan njuta utan bekymmer.

Varför kompromissa med kvalitet när du kan investera i möbler som är byggda för att hålla år efter år? Vårt sortiment inkluderar allt från eleganta loungemöbler och matgrupper till solstolar och mysiga fåtöljer – allt i en mängd olika stilar och material för att passa din personliga smak och din utomhusmiljö perfekt.

Vare sig du föredrar modern minimalism eller klassisk charm, kommer våra utemöbler att föra en touch av lyx till varje ögonblick under sommarsäsongen. Tillverkade av de finaste materialen, är våra möbler både väderbeständiga och hållbara, vilket gör dem idealiska för utomhusbruk.

Släpp loss din kreativitet och skapa en unik utomhusmiljö som speglar din personlighet och livsstil. Med våra utemöbler kan du skapa minnesvärda stunder med familj och vänner, samtidigt som du njuter av den ultimata avkopplingen i din egen trädgårdsoas.

Gör din altan, växthus eller uterum till det ultimata tillhålet för avkoppling och underhållning med våra högkvalitativa utemöbler. Beställ idag och låt oss leverera din drömutemiljö direkt till din dörr – helt utan extra kostnad för frakt!

Kundservice

Måndag till fredag 09:00 - 17:00

Våra butiker

Bromma

Öppet idag 10:00 - 18:00

Båstad

Öppet idag 10:00 - 18:00

Munkedal

Öppet idag 10:00 - 18:00

Restaurang Gardeners

Öppet idag 10:00 - 16:00 (lunch 11:30-14:30)

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få tips & råd, information och erbjudanden direkt till din inkorg.

Beställ katalog!

I vår katalog får du inspiration, tips och idéer om hur du skapar rum i trädgården.