Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Växthus på altan och trädäck

Estetiskt, smart och innovativt - med ett växthus på altan får du ett yteffektivt och vackert plats att nyttja i alla väder. Vill du bjuda in dina vänner till ett frodigt orangeri eller odla dina favoritgrönsaker, frukter och växter från golv till tak? I ditt växthus på altan kan bara fantasin sätta stopp. Upptäck och inspireras av våra varierande alternativ av växthus som kan monteras på altanen. Här hittar du standardmodeller i både klassisk och innovativ design. Vill du ha ett växthus som orangeri, ett som står stark i storm eller ett litet och kompakt alternativ? Utforska vårt breda sortiment av växthus att placera på altan, trall och trädäck.

Drömmer du om att bygga ett växthus på altanen?

Ditt växthus behöver inte placeras på trädgården för att du ska kunna utnyttja dess fulla potential - tvärtom! Användningsområdena är många, du kan använda ditt växthus på altan som odlingsplats, förvaring av växter under vinterhalvåret, eller för samverkan och rekreation.

Genom att bygga ett växthus på din altan eller trädäck kan du vara yteffektiv samtidigt som du skapar ett inspirerande intryck av ditt hem. Det passar perfekt för dig med begränsad tomtyta. Uppfyll drömmen om växthus på altan, trädäck eller trall hos oss på Willab Garden.

Green Room Season Classic
Ett växthus som står på en altan

Väggväxthus på altan och trädäck

Låt dina favoritgrönsaker och växter klättra i ett smart väggväxthus. Flera av våra mindre växthus mot vägg är små nog för att placeras direkt på altanen eller trädäcket. Med ett väggväxthus på altan kan du utnyttja ytan till fullo, det passar perfekt för dig som har begränsad odlingsyta eller tomtyta.

Väggväxthuset har fler fördelar än så. Det bidrar ett bättre odlingsklimat för dina växter och kräver i de flesta kommuner inget bygglov, så länge det är under 15 kvm. Du kan till exempel använda ditt väggväxthus som rymlig köksträdgård eller grönskande plats för härligt sällskap. Utforska och inspireras av våra smarta väggväxthus på altan, trall och trädäck.

Green Room Lean To
en bild på väggväxthus på altan eller trädäck

Små växthus - För dig med liten altan

I ditt mindre växthus kan du odla stora mängder på kompakt yta. Willab Gardens små växthus har samma höga kvalité som de större varianterna. Trots sina få kvadratmeter får du mycket rymd för att odla maximalt, allt beror på planering av din odlingsplats. Du kan även använda växthuset som ett mysigt kryp in för dagens första kopp, eller som avkopplande plats för att läsa en bok.  Här hittar du små och prisvärda växthus i både glas och plast. Våra mindre växthus är ultimata för dig med liten altan och stora odlingsdrömmar.

Lusthus på altanen 

Med lusthus som alternativ till inglasad altan får du det bästa av två världar - det är både trivsamt inuti och vackert utifrån. Med det sagt blir lusthuset ett lyxigt komplement till din altan och trädgård, perfekt för dig med begränsad tomtyta. Lusthus på altanen skapar en karaktäristisk och inbjudande plats för både avkoppling och samhörighet. Genom att placera ett lusthus på din altan kan du bjuda in dina nära och kära till fika, arrangera middagar eller äta frukost i idyllisk miljö. Vill du ha en rund och liten eller kantig och rymlig modell? Hos Willab Garden kan du välja och vraka bland ett stort antal modeller av växthus.

Pyrola 4 / 5 kvadratiskt växthus
Lusthus på altanen

Skapa en härlig medelhavskänsla med ett orangeri på altanen

Skapa medelhavskänsla på altanen med hjälp av ett orangeri. Ett orangeri ger dig en vacker och inbjudande plats för både samverkan och avkoppling. Ordet orangeri härstammar från franskans ord för klungan av citrusträd. I ditt orangeri kan du samla alla dina favoritfrukter, grönsaker och blommor. Du kan även bjuda in nära och kära till ett grönskande plats eller förvara dina växter över vintern med nära tillgång till ditt bostadshus. Här hittar du flera olika växthusmodeller som fungerar utmärkt att använda som orangeri. Utforska vårt sortiment av orangerier för en lyxig touch på din altan, trallgolv eller trädäck.

Bygg ett extra kraftfullt växthus på trädäcket

Letar du efter ett stabilt växthus som står stark i det nordiska klimatet? Vi har flera välbyggda växthusmodeller som klarar av högt tryck och hårda vindar upp till 32,7 meter per sekund, vilket är den övre gränsen för storm. Green Room är ett perfekt växthus att placera på trädäck som exponeras för starka vindbyar. Huset har genomtänkta lösningar och helt unik dubbel infästning av vägg- och takprofiler. Green Room är extremt tåligt, och det växthuset med full stormgaranti i 5 år. Utforska vårt sortiment av stormsäkra växthus för ett tryggt och stabilt komplement till din altan.

Green Room Classic växthus
stormsäkert växthus -Green Room Classic växthus

Traditionella växthus som du kan bygga på altan, trädäck och trall

Skapa en estetisk och hemtrevlig känsla på din altan med ett traditionellt växthus. Med enkel och stilren design ger växthuset dig ett vackert som estetiskt intryck av ditt hem. Här inne kan du odla dina favoritgrönsaker och frukter. 

Hos oss kan du välja och vraka mellan flera olika standardmodeller eller designa ditt eget traditionella växthus i vårt digitala planeringsverktyg. Välj mellan olika stilar, färger och former för att hitta det som passar dig och din altan bäst. Skapa det lilla extra på din altan, trädäck eller trall med ett attraktivt växthus i traditionell anda.

Maxi 3 växthuspaket